Het doneren van het lichaam

Onze offertes

Het doneren van het lichaam

Je lichaam doneren aan de wetenschap is een bijzonder mooie altruïstische daad. Deze gift laat niet alleen toe om verdere vooruitgang te boeken bij onderzoek, maar zal toekomstige dokters ook helpen bij het bestuderen en beter begrijpen van het menselijk lichaam.

Om je lichaam te kunnen doneren, moet de persoon in kwestie die bereidheid formuleren in een handgeschreven, gedateerd en ondertekend document waarin deze wil duidelijk en ondubbelzinnig geformuleerd wordt. Dit document moet in twee exemplaren opgemaakt worden. Het eerste wordt bewaard door de persoon zelf, het tweede dient opgestuurd te worden naar een universiteit naar keuze (KU Leuven, UAntwerpen, UGent, UHasselt, VUB).

Om je lichaam te kunnen doneren, moet de persoon in kwestie die bereidheid formuleren in een handgeschreven, gedateerd en ondertekend document waarin deze wil duidelijk en ondubbelzinnig geformuleerd wordt. Dit document moet in twee exemplaren opgemaakt worden. Het eerste wordt bewaard door de persoon zelf, het tweede dient opgestuurd te worden naar een universiteit naar keuze.

Meer informatie

Dringende bijstand nodig ?

Contact

We zijn er voor u om moeilijke tijden draagbaarder te maken.
Het volstaat het formulier in te vullen
en een verantwoordelijke zal contact met u opnemen.

Bijstand bij overlijden Phone02 792 08 00
Velden met een * zijn verplicht