A&G
FUNERAL GROUP

Wie zijn we

Gevestigd in Brussel en omgeving, A&G Funeral Group bood als eerste de ruimste keuze aan uitvaartdiensten.

De begrafenisonderneming roept mannen en vrouwen bijeen met een natuurlijk empathisch vermogen en luisterend oor. 

Ook is het bedrijf pionnier in het aanbieden van online uitvaarten met crematies en/of inhumaties, toegankelijk voor iedereen en van hoge kwaliteit. 

Het eerste kantoor werd in 2010 overgenomen in de buurt van het Hoogte Honderdplein in Ukkel met als doel kwalitatieve, waardige, warme en vriendelijke diensten aan te bieden aan eerlijke prijzen.

Vanaf 2017 kende de directie een aantal veranderingen. Dit om een snelle groei te bevorderen en het bestaande team te versterken.

Vandaag is het bedrijf marktleider in uitvaartdiensten in Brussel en omgeving.

Ons verhaal

In 2010 stichtten Jean-Philippe Altenloh, Charles-André Greindl en Philippe Muller het bedrijf onder de naam FUNÉ. De opening van het eerste kantoor vond plaats in de wijk Hoogte Honderd in Ukkel.

De ondernemingszin van het bedrijf vertaalt zich onmiddellijk in de wil om expertise en kwaliteit aan te bieden aan een eerlijke prijs. 

De eerste slogan zette reeds de toon en luidde : "Traditie moet anders !" 

Ondertussen zijn ook nieuwe normen opgedoken, namelijk de onlineverkoop van uitvaarten die voor iedereen toegankelijk zijn én tegen de laagste kost. 

Sinds 2011 wil het bedrijf met regelmatige overnames van erkende uitvaartcentra zijn leidende positie op de markt versterken. Dit om een snelle groei te bevorderen waarbij een sterk team wordt gevormt.

In 2017 evolueert de Algemene Directie en krijgt het bedrijf de naam A&G FUNERAL GROUP.

Tot op heden zijn we met meer dan tien kantoren uitgegroeid tot marktleiders in uitvaartdiensten in Brussel en omstreken.